Elamine > Söömine

Toidud liiga soolased

<< < (2/5) > >>

Päikesepoiss:
Eks see ole individuaalne ka, soola on samuti inimese organismile vaja. Kui seda muust toidust ei saa piisavalt siis tuleb muidugi soolavajadus. Liialdada aga pole kasulik, nagu kõige muuga.

Vikerkaarevärvi Pallike:
Mulle tundub, et mõnikord võib soolase- ja magusaisu olla tingitud sellest, kui energiat on vähe ja vibratsioon on madalam kui tavaliselt. Minul on küll nii, et kui ma ei saa piisavalt endaga tegeleda, tegeleda oma vaimsuse ja energeetikaga, südamesoovide ja Hingeasjadega (olen näiteks järjest mimeid päevi poole seitsmeni tööl), siis tunnen, et vajan rohkem toitu ja just nö. kangemat. Kõige esimene mõte, kuidas energiat suurendada, on ikka toit...praegu veel. Kindlasti annab palju parema efekti enda energeetiline laadimine ja puhastamine ja igas olukorras rahu säilitamine ning loomulikult väljamagamine. See on minu enda arvamus ja minu kogemus.

Mari:
Soola on niiii vàhe vaja inimesele. 100% piisab nàiteks viis minutit jalgu merevees hoida vòi vàike jalutuskàik mere ààres. Sealt saab inimene kogu vajaliku soola. Nàiteks minu jaoks on see ainus soolaallikas. Valge pulbri nàol soola ei kasuta ega soovita ka kellelegi teisele, sest looduses sellist asja ei leidu ja seega ei ole see loomulik.


Kopeerin siia sama postituse, mille magusa teemas kirjutasin, sest see on tàiesti tòsi ja ennast òigustanud ùtlemine.


Kui teil on soolase isu, sòòte liiga vàhe puuvilja.
Kui teil on magusa isu, sòòte liiga vàhe puuvilja.
Kui teil on rasva isu, sòòte liiga vàhe puuvilja.
Kui teil on puuvilja isu, sòòte liiga vàhe rohelist.

dinzu:
Mari, sa oled tõeline eeskuju. Tahaksin ka ilma soolata hakkama saada, aga kas kui merevett pole, kas siis piisab meresoola vette panemisest? Kas siis pole sama efekt kui sööd meresoola sisse?

Mari:
:) Aitàh, mereòhku sisse hingates eraldab keha enda jaoks just paraja soolakoguse. Lusikaga vòttes ei ole see kogus enam optimaalne.
Kui merd ei ole, on vàga hea teha nàiteks jalavanni meresoolaga.

Inimkeha vajab tervise sàilitamiseks 250 milligrammi naatriumi! pàevas, keskmine ameeriklane tarbib pàevas 5000 mg. Juba ùhes teelusikatàies soolas on 2000 mg naatriumi. Kui inimene sòòb oma kalorinormi jagu vàrskeid puuvilju, saab ta naatriumi 500 mg. (See on siis naturaalsest allikast, mitte pakist)
Nii, et soola ei ole vajagi. :)

Proovi lihtsalt teha nii, et enam ùhelegi toidule soola ei lisa (aga ole ettevaatlik, 70 % soolast tuleb valmis- vòi restoranitoitudest) ja juba vàga lùhikese ajaga harjub maitsemeel nii àra, et iga toit kuhu soola on lisatud, tundub vàga eemaletòukava ja soolase maitsega :)

Navigatsioon

[0] Sõnum

[#] Järgmine lehekülg

[*] Eelmine lehekülg

Mine täisversiooni