Elamine > Söömine

Läätsed

<< < (2/2)

paadikapten:
Enda kogemustest olen märganud, et rohelisi läätsesid on mugavam keeta. Nad ei kõrbe kergesti põhja. Punased läätsed vajavad valmistamisel teravat tähelepanu - suur põhjakõrvetamise oht.

Väga hea on see, et läätsed kõlbavad süüa ilma maitsestamata. Kui põhja ei kõrveta, siis vist ei saagi neid halvasti teha :)

Mugava inimese jaoks võib miinus olla pikk valmistamiseaeg...  tavalisi läätsesid keedan kolmveerand tundi, et nad mõnusalt pehmeks muutuksid. Kiirläätsesid pole proovinud, sest need on kallid.

Vikerkaarevärvi Pallike:
Nii lahe, just mõned päevad tagasi meenusid läätsed, siiamaani pole veel teinud, kuna Konsumis ei näinud neid. Ja Paadikapten nagu oleks teadnud, et mulle vaja meelde tuletada, kui head need ikka on :D. Tänan, kullake (aitahhkalli)

Navigatsioon

[0] Sõnum

[*] Eelmine lehekülg

Mine täisversiooni