Elamine > Meie kodu

Lilled ja taimed.

<< < (3/14) > >>

Meister:
Korjata võilille õisi, panna vette, kuumutada keemiseni, ööpäev seisma jätta, järgmine päev kurnata, siis seda vedelikku keeta, sinna sisse suhkrut ja sidrunit pigistada. Oleneb kui kaua keedad (vaiksel tulel), mida kauem, seda paksem saab, kindlasti vehepeal liigutada.
Vahekord- 2 peotäit õisi, 1 l. vett, 1 kg. suhkrut, sidrun. Mina teen ikka kohe suurema koguse! :)

Cheryl:
Suur tänu. Proovin kindlasti järgi.

Meister:
Palun, palun :)
Maitse poolest on mesi mis mesi...kui teed väikse koguse siis piisab poolest sidrunist.

Raamatus on veel öeldud, et sobib neeruhaigetele paremini kui mesi...ja varte söömise kohta, et veri saab vajaliku konsistensi (veri muutub vedelamaks)...väldib infarkti ja insulti, hea kroonilise maksapõletiku korral ja suhkruhaigetele.

Selene:
Hmm, ma tahaksin selle võilille siirupi ära proovida. Kas see sidrun seal on vajalik?

Meister:
Pole kunagi ilma sidrunita teinud, ei tea...arvan, et siiski maitse jaoks oluline.

Navigatsioon

[0] Sõnum

[#] Järgmine lehekülg

[*] Eelmine lehekülg

Mine täisversiooni